Течен пектин - Aqua pektin

Течен пектин - Aqua pektin

Хранителната добавка „Аква Пектин” е изцяло нов продукт без аналог, разработен в България от български учени и тестван и доказан в няколко ралични държави по света. Всички проблеми и неудобства до момента, свързани с приема на ябълков пектин, са елиминирани на 100% при продукта „Аква Пектин”. В него ябълковият пектин е напълно разтворен и готов да абсорбира всички вредни токсини и тежки метали в тялото. Този силен детокс ефект върху човешкия организъм се постига, когато са налице два основни фактора. Единият е голямото количество пектин от 3 г във всяка бутилка от 330 мл (равно на 25-30 кг ябълки), а вторият е поемането от организма в предварително разтворен вид. По този начин се отключва целият потенциал на тази естествена съставка на ябълката. Тази комбинация от количество и течна форма липсва изцяло при всички други форми на пектин на пазара, което ги прави безполезни за целите на детоксикация. Пектиновите капсули могат да бъдат дори вредни с оглед на изцяло твърдото си състояние и заради възможността от залепване на капсулата във вътрешността на стомаха, което може да предизвика раздразнение и дори язва. В най-добрия случай организмът ще ги изхвърли размекнати, но не и разтворени. Оттук следва да се счита, че пектиновите капсули са с изключително нисък ефект.

„Аква Пектин” съдържа чист, висококачествен, медицински клас ябълков пектин, който е 100% разтворен в пречистена вода чрез двойна обратна осмоза. Със своята основна суровина – чист ябълков пектин, произведен в Европа от най-качествен сорт ябълки, и със своя неповторим вкус на ябълков нектар течната форма на продукта „Аква Пектин” се усвоява изключително бързо и има уникалната способност да се свързва с тежки метали и токсини в организма.

Множество изследвания показват, че общата детоксикация на организма, която се наблюдава при редовния, ежедневен прием на пектин, води до чувствително намаляване на риска от рак на дебелото черво – третото по честота заболяване през последните години. Течната форма на продукта позволява приема на голямо количество ябълков пектин дневно (3 г), количество, подходящо за постигане на гореспоменатите ефекти на ябълковия пектин, включително и при хора, изложени на вредни въздействия и ежедневен стрес.

 

Полезните и незаменими качества на ябълковия Аква Пектин са:

 • Абсорбира и изхвърля токсините (продуктите от обмяна на веществата на микроорганизмите) от човешкото тяло, също така тежките метали олово, арсен, мед, кобалт и желязо, както и радиоактивни продукти или следи от тях, в т.ч. стронций и цезий 137 (C-137).
 • Редица медицински изследвания убедително доказват, че консумацията на 3 г ябълков пектин дневно само за няколко месеца намалява резорбцията на мазнините, приети с храната, и понижава нивото на лошия холестерол (LDL) в кръвта с до 18%, но без да намалява нивото на полезния холестерол (HDL)!
 • Увеличава чувството на ситост, с което се намалява хранителният прием и броят на приетите калории.
 • Предотвратява рязкото покачване на кръвната захар при консумирането на въглехидрати, което е изключително полезно за страдащите от диабет.
 • Подобрява функцията на дебелото черво, като възпрепятства хроничната констипация.
 • Намалява вредното въздействие на лечението след лъчева и химиотерапия.
 • Компенсира недостига на растителни фибри.
 • Направен изцяло от растителни източници.
 • Не съдържа ГМО и не е направен от суровини с ГМО.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър
 • Модел: 330 мл.
 • Наличност: В наличност
 • 3.00лв.