Клиновит ( зеолит ) клиноптионолит

Клиновит ( зеолит ) клиноптионолит

КЛИНОВИТ е търговското наименование на минерала КЛИНОПТИЛОЛИТ (ВИД ЗЕОЛИТ) Специфика: На микроскопско ниво минералът формира скелет със структура, наподобяваща пчелна пита. Тази структура му осигурява електрично реактивна повърхност от над 450 кв.м. на грам. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност клиноптилолитът да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, клиноптилолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Безкрайно благодатна тема за учените е да изследват защо водата, обработена с клиноптИлолит, нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Жителите на Източните Родопи употребяват йонизирана с клиноптилолит вода и не познават болести като язва, гастрити, колити, проблеми на сърдечно съдовата и нервната система. И още нещо – никой от тях не е чувал за инфаркт или инсулт.

  Приложение: Пакетче от 90 гр. се изсипва в 5 литра нехлорирана вода. След 8 часа тя е готова за пиене. Денят се започва с чаша вода, изпита на гладно. След това се поема толкова, колкото човек желае - колкото повече, толкова по- добре. Когато водата започне да свършва, съдът се напълва отново. След 3 месеца минералът трябва да се замени с нов.

Съдържание: силициев диоксид, натрий, калий, калций, алуминий, вода.

Внимание: КЛИНОВИТЪТ ЗА ЛЕЧЕБНИ ЦЕЛИ ОТГОВАРЯ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ИЗИСКВАНИЯ И МИНАВА СПЕЦИАЛНА ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА, КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ САМО В ЛАБОРАТОРИЯ!

Регистрираната търговска марка е с розов етикет, двойна целофанена опаковка и в указанието за ползване има телефон за консултации.

Други указания: Водата се пие по всяко време на деня. Няма противопоказания, възрастови ограничения, нито странични явления при нейната употреба. През първите няколко дни след започване на терапията е възможно да подейства диуретично. При наличието на замърсявания в бъбреците и жлъчката може да се появят болки в тази област, които скоро отзвучават. Клиноптилолитова вода може да се пие неограничено време.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър
  • Модел: 90 гр.
  • Наличност: В наличност
  • 6.95лв.

Етикети: добавки, билкова, натурална, здравословни, хранителна, био