БИО джинджифил на прах

БИО джинджифил на прах

 Джинджифилът помага за справяне с настинките и респираторните заболявания. Както се подчертава в проучване от далечната 1993 г., джинджифилът има мощно отхрачващо действие, което помага за по-бързото възстановяване на организма при простудни заболявания. Джинджифилът спомага за отделянето на слуз от бронхите и за изчистване на дихателните пътища, което от своя страна подобрява дишането и повишава капацитета на белите дробове.

Джинджифилът лекува стомашни болки, стомашно разстройство и гадене. Това е може би най-познатото лечебно свойство на подправката – да потуши киселините в стомаха, да благоприятства за доброто храносмилане и да премахне гаденето. Разтварянето дори на един грам сух джинджифил на прах във вряща вода или друга топла напитка е най-лесният начин за предотвратяване на лошото храносмилане и болките в стомаха. Най-препоръчителна обаче остава консумацията на суров джинджифил, който може да бъде добавян и към ястия от ориз или да е основата за чай.

Джинджифилът помага за облекчаване на ставни и мускулни болки, отново благодарение на мощния си противовъзпалителен ефект. Дори само приемането на няколко грама корен от джинджифил, на прах или екстракт може да помогне за значително намаляване на ставните и мускулните болки, както и да облекчи симптомите, свързани с появата на артрит.

Джинджифилът помага за поддържане нормалното функциониране на бъбреците и дори за разтваряне на камъни в тях. Тъй като има затоплящо действие и засилва циркулацията, подправката спомага за прочистване на организма от вредните токсини, включително и на тези, които се натрупват в бъбреците. Джинджифилът помага особено на хората, които страдат от диабет, тъй като успява да защити бъбреците срещу диабетна нефропатия или намаляване на бъбречната функция.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър
  • Модел: 0,040 гр.
  • Наличност: В наличност
  • 3.20лв.

Етикети: хранителна добавка, простуда, грип, болка, разтройство, гадене, мускули, стави