Бял крем "Рачев"

Бял крем "Рачев"

Кремът притежава силен противовъзпалителен ефект и има широк спектър на действие. Едно две намазвания са достатъчни за зарастване на малки ранички, охлузвания и възпаления на кожата. Ефективен при всякакви рани включително следоперационни, варикозни, вседствие на разширени вени по краката, рани от залежаване, трудно зарастващи рани на диабетици, рани след едра шарка, като заличава белезите. Има свойство да изсмуква гнойта от раната и тя да заздравява отвътре навън. Много подходящ при циреи, гнойно акне, рани от измръзване, лишеи, протрито, подсичане при бебета.

Лекува всякакъв вид изгаряния, включително слънчеви, различни екземи – сухи и мокри, успешно се справя с трудно лечимия псориазис, също и с херпеси, напукани пети и длани, с фистоли при хемероиди. Помага при обриви на алергична основа, премахва кокоши тръни, миризмата и изпотяванията на краката, гъбички между пръстите и в слабините. При ухапване от насекоми като се намаже веднага, отстранява болката, сърбежа, отока, възпалението по кожата.

 Приложен веднага след нараняване или изгаряне, кремът не позволява да останат белези от раната, а старите белези след упорито мазане избледняват. Начин на УПОТРЕБА:Болното място се намазва сутрин и вечер, като се покрива с крем и около раната. При рани върху крема се поставя марличка, която се сменя при всяка следваща превръзка. Когато се налага, кремът се почиства от кожата с марличка, напоена със зехтин или олио. Да НЕ се комбинира кремът с други мазила! ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: не са забелязани. Начин на СЪХРАНЕНИЕ:При нормални стайни условия се запазва една година, но е лековит и след това. При сгъстяване може да се разбърка с няколко капки зехтин. Не бива да има съприкосновение с метални предмети.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър
  • Модел: 55 гр.
  • Наличност: В наличност
  • 12.70лв.

Етикети: билкова козметика, билки